Eppingeni kirándulás

Eppingen 2017

Utazni, kirándulni mindig fantasztikus élmény, főleg ha külföldön teszi az ember. Ilyenkor egy egészen más világ nyílik meg előttünk. Így volt ez a mostani Németországi látogatás során is. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy el tudtam menni az iskolámmal. Rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem, miközben idegen nyelvet gyakorolhattam, aminek nem szükségszerű felhangja volt, hanem különleges. Nagyon nagy élmény volt számomra megismerkedni a német kultúrával, gondolkodásmóddal, történetekkel, tradíciókkal és természetesen emberekkel, ami nem csak kizárólag a német személyeket jelentette, hanem tanáraimmal való jó viszony erősítését is. Különleges országban lehettem, olyan környezetben, ahol igazán jól érezheti magát az ember. Érdekes programokon vehettem részt, gyönyörű építészeti és történelmi jelentőségű városrészeket láthattam, belekóstolhattam a német oktatásba és mentalitásba. Köszönöm tanáraimnak, és a németországi embereknek, hogy részt vehettem ezen az úton.

Strukel Arnold 11.B.

 

Naptár
Hírek

Kedves Diákjaink! A nyári ügyintézéssel, a tanévkezdéssel kapcsolatos információkat itt megtaláljátok.

Április 21-én iskolánk aulájában és termeiben egészségnapi rendezvényeken vehetnek részt diákjaink.
A programot Dr. Vass Péter polgármester és Barka Tamás KEF elnök nyitja meg.

Költészet napja alkalmából, igaz egy nappal később, a tavaszi szünet előtti utolsó napon, április 12-én tartalmas programot szervez Kovács-Horváth Márta tanárnő.
A 4-5. órában iskolánk aulájában gyülnek össze a verskedvelők,  akik több program közül választhatnak.

A Területi Ifjúsgái Katasztrófavédelmi Versenyen II., a Területi Elsősegélynyújtó Versenyen III. helyezést ért el iskolánk csapata.
 

Rendhagyó testnevelésórákat vezettek a Toborzó iroda munkatársai. Íjászat, lövészet, fegyverismeret szerepelt a katonák  kínállatában.

34 fő vett részt április 5-én az iskolánkban tartott véradáson.

Diákjainknak
 

 

tovább

Érdeklődőknek,

képzéseink

 

tovább

Pécsi Szakképzési Centrum

 

tovább