Sümegi tanulmányi kirándulás 

2016. október 19-én intézményünk tanulmányi kirándulást szervezett Sümegre. Az esemény keretén belül látogatást tettünk Tóth Tamás vállalkozó szarvasmarha telepén, ahol szakvezetéssel megtekintettük a telepet, a sajtkészítő üzemet, illetve sajt- és joghurtkészítési eljárásokat tanulmányozhattunk, továbbá  az elkészült termékeket meg is kóstolhattuk.

A program következő állomása a Palota Pince Kézműves Borászat megtekintése volt, ahol szőlész-borász szakmérnök vezetésével a borkultúráról, a bor előállításáról hallhattunk előadást, s megtekinthettük a püspöki pincészet kiállítását.

Kirándulásunkon Afrika múzeumot, a lovagi arénát és lovagtermet is megtekinthettük, melynek építészeti jelentősége is fontos.

A tanulmányi kirándulás tartalmas, látnivalókban gazdag volt, a diákok gyarapíthatták ismereteiket a programok során.

Naptár
Hírek

Kedves Diákjaink! A nyári ügyintézéssel, a tanévkezdéssel kapcsolatos információkat itt megtaláljátok.

Április 21-én iskolánk aulájában és termeiben egészségnapi rendezvényeken vehetnek részt diákjaink.
A programot Dr. Vass Péter polgármester és Barka Tamás KEF elnök nyitja meg.

Költészet napja alkalmából, igaz egy nappal később, a tavaszi szünet előtti utolsó napon, április 12-én tartalmas programot szervez Kovács-Horváth Márta tanárnő.
A 4-5. órában iskolánk aulájában gyülnek össze a verskedvelők,  akik több program közül választhatnak.

A Területi Ifjúsgái Katasztrófavédelmi Versenyen II., a Területi Elsősegélynyújtó Versenyen III. helyezést ért el iskolánk csapata.
 

Rendhagyó testnevelésórákat vezettek a Toborzó iroda munkatársai. Íjászat, lövészet, fegyverismeret szerepelt a katonák  kínállatában.

34 fő vett részt április 5-én az iskolánkban tartott véradáson.

Diákjainknak
 

 

tovább

Érdeklődőknek,

képzéseink

 

tovább

Pécsi Szakképzési Centrum

 

tovább